We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

3. del: Kako okrasiti otroško sobo ali sobo za najstnika

11. 08. 2021

Nasveti za okrasitev otroške sobe

Otroci so naše veselje in naša prihodnost. Če želimo, da postanejo uravnotežena in dobro izobražena človeška bitja, moramo njihovo kraljestvo prilagoditi njihovemu okusu! Okrasitev otroške sobe ni raketna znanost, saj vam otroci običajno povejo, kaj jim je všeč. Če pa nameravate svojega fantka ali punčko presenetiti z kul novo sobo, boste pri nas zagotovo našli navdih! Nenehno sledimo trendom in vemo, kakšni okraski bodo razveselili vaše otroke. V tej zbirki boste našli plakate iz priljubljenih otroških filmov , plakate z živali ali vesele otroške fototapete. Skratka, tukaj vas čaka vse, kar si je vaš otrok kdaj želel!

 • Otroška soba ne sme biti dolgčasna – nasprotno, mora vašega otroka zabavati in navdušiti, da se veselo igra in tudi izpolnjuje svoje šolske dolžnosti. Pri slikanju izberite najljubše barve svojega otroka. Ne omejujte se na rožnato za dekleta in modro za fantke!
 • Poleg tega bodo otroci veseli, če bodo imeli priložnost nalepiti nalepke z motivi svojih najljubših pravljičnih likov po sobi.
 • Ali pri vas doma raste mali arhitekt ali oblikovalec? Morda se vaši potomci že nagibajo k čistemu skandinavskemu slogu. Vendar ne pozabite stilizirati sobe z malce otroškega veselja!
 • Ali se vam zdijo vaša vrata preveč navadna? Okrasite jih! Ponujamo veliko izbiro plakatov in tapet za vrata. Takoj se bo vaša soba v trenutku spremenila iz običajne v nenavadno.
 • Ali so vaši otroci preveč ustvarjalni in vam risajo na stene? Pridobite jim plakati za barvanje in ne bodo čutili potrebe po slikanju drugje.
 • Izkoristite našo veliko izbiro vzglavnikov in blazin. Stavimo, da bi radi zaspali tik ob svojem najljubšem filmskem junaku, kajne?

Potem ko končate z dekoriranjem sanjske sobe za svoje male zaklade, potrebuje vaš otrok še vedno pozornost in zabavo. Nasmehnite jim na obraz s plišastimi igračami ali figuricami njihovih najljubših likov. Poleg tega bo sestavljanka tudi odlična izbira za družinski čas!

V troško sobo

 

Nasveti za okrasitev najstniške sobe

Imate doma pošast, ki se imenuje najstnik? Sočustvujemo z vami! In zato smo sestavili zbirko plakatov in fototapet, da bi ugajali vaši ljubki mali pošasti. Dobro razumemo njihov okus! Če ne verjamete, da se bo dekoracija dobro izkazala pod vodstvom vašega najstnika, lahko dobite navdih pri nas. Prepričani smo, da boste po naši zaslugi enkrat v njihovih očeh končno ohlajeni in ne boste imeli srčnega napada vsakič, ko vstopite v njihovo kraljestvo! 

 • Vsak najstnik želi drugačno spalnico. Zato vam svetujemo, naj se z njimi pogovarjate, preden se lotite dekoriranja! So vaši potomci zelo moderni ali pa jim je ljubše retro in vintage stil?
 • Mladi imajo radi plakate znanih ljudi! Morda vam tetovirana oseba ne bo zelo všeč, ampak verjemite, vaši najstniški otroci bodo skočili od veselja, če jim dovolite, da okrasijo svojo sobo s plakati svojih priljubljenih skupin ali filmov.
 • Potomci so zbiratelji, kajne? Potem ni nič lažjega kot začeti zbirati naše ekskluzivne uokvirjene plakate – imamo veliko izbiro motivov filma in igre.
 • Vsak najstnik potrebuje motivacijo. Okrasite njihovo sobo z malo pomoči motivacijskih plakatov! Poskusite nekaj smešnih iz Finlay & Noa!
 • Iščete dodatno opremo, ki ne bo le dobro izgledala, ampak bo tudi uporabna? Pridobite eleganten zemljevid sveta za sobo vašega najstnika!

V najstniško sobo

 

Upamo, da ste zdaj prepričani, da okrasitev sobe za otroke vseh starosti ni težka naloga. Kljub temu smo za vas pripravili veliko navdihov, vendar ne pozabite vključiti otrok v izbor, saj bo to njihovo kraljestvo. 🙂

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top